Agysebészre gyúrta magát a terepjárós kopasz

Sima hétköznapi, nappali autóval ügyintézős napot tartottam, sok Bp.-i megállóval. Az egyik dolgom végeztével, és onnan elindúlva a Bp. XIII. Visegrádi utcában a Dráva utca felé tartottam, amikor a Révész utcánál jobb kéz szabály miatt elsőbbséget kellett, hogy adjak egy autónak. Olyan, ki ha én nem vagyok a legnagyobb kocsival terepjáró, volt fekete metál színben, nagy krómozott vagy polírozott kerekekkel és sötétített üveggel. Megállok, várom hogy a nekem jobbról érkező valaki, a fenti jelenség szintű járművel  elhaladjon. Érdekes volt, hogy ő is megállt, pedig neki volt elsőbbsége. Gondoltam benéz jobbra és utána megy. De nem. Még mindig áll. Esetleg nem látta a jobb kéz szabályt jelző táblát. Várok… Állunk… Talán lefulladt? Egy ilyen autóval csak és kizárólag egy “ikon” lehet egy géniusz, az meg ilyet nem tesz, hogy lefullad! Tehát ez Kizárt! Na de akkor mi lelte????? Még pár másodperc és nyílik az ajtaja a gépcsodának. Kilép belőle egy magát nagynak tartó, kopasz dagadt fuxos “férfi” és ezt üvölti nekem kioktató jelleggel.

“…mi a tetves anyádért nem mész már, egy órája integetek, hogy elengedlek. Vak vagy…?!”

Na erre kiszálltam én is és kellő és már meglévő tisztelettel válaszoltam is neki, így!

Egy egész estés szimfóniát is levezényelhettél volna, agysebészkém, izzadásig, azt sem láttam volna ilyen fekete fóliánál.

Érv elfogyott, halk szűkölő bazd+olással vissza csukta magára a kocsi ajtaját és elgurult, pont úgy ahogy 4 perce kellett volna csak eggyel többször lett megalázva közben mint azt reggel felkeléskor szerette volna.

This entry was posted in Egyéb. Bookmark the permalink.