Hullámpapíros egyetemista tüntető majmok, Schmitt Pál ellen? Az ország ellen!

Napjainkban olyan fontos dolog, a köztársasági elnök megdöntése, hogy erre időt szánnak bizonyos majmok. Oda ül-áll a kötött tarisznyájával a marharépa és egy kartondoboz széttépett oldalára írja itt Magyar honba angolul a plágiumosnak hitt, köztársasági elnökre tett megjegyzéseit. A baj a következő kis majmok, ti akik doktorira pályáztok és nem tetszik a plágium. Figyelj gyökér, hogy mostantól tudd ki vagy, azaz ki nem vagy. Nem vagy senki, de ez mellékes,, a lényeg az, hogy amit leírok megértsd!

Akire ugatsz és aki ellen tüntetsz, és akit most szeretnél lemondatni az Ő:

Schmitt Pál (Szül.: Budapest, 1942. május 13.)

Jelenleg Magyarország köztársasági elnöke. Te mi vagy? Tanuló, tüntető? Doktor? Dékán? Lófasz vagy, kartonpapírral a kezében a tömegben, ki ne verjen valaki, te nagy lófasz!

Kétszeres olimpiai bajnok párbajtőrvívó (1968, 1972) Te mi vagy? Ha egy nap arra ébredsz, hogy egy órával több lesz, segítséget kérsz, hogy be tudd vinni a táskád a suliba, vagy beteget jelentesz és elmész egy igazi dokihoz, aki kiír kamuból. Ő ellene is tüntess! ! Testnevelésből mindig fel voltál mentve. A nulladik tesit soha nem bírtad, sem elérni sem végigcsinálni. Anyáddal élsz és semmi dolgod azon kívül, hogy tanulj és megetesd a tengerimalacod, amit anyád konyhájának a leeső zöldséghulladékából etetsz. Voltál akár csak egyszer, csak országos bajnok valamiben? A világbajnoki címeket nem si mondom és egyéb nem országos szintű címeket. Nem tanulmányi versenyen nyertél te valamit valaha?! Szereztél olimpiai kvótát, csak egy pontot akár valaha? A katica hátán több pont van, mint neked valaha lehetne e téren! Tanultál hajnalig valaha, úgy hogy előtte min. 2,5 órát olyan intenzitással és úgy edzettél, hogy az elég volt ahhoz, hogy olimpiai bajnok legyél? És nem egy napot, éveket pihenő nélkül, fagyi helyett edzőtábor és verseny. Fogod majom?! Te csak akkor izzadtál meg egyszer éjjel, mikor azzal álmodtál, hogy a kötött sálad nem lesz meg reggel,és nem fogsz úgy kinézni az utcán, mint egy igazi egyetemista. Egy elkúrt senki vagy bazd meg! Lófasz vagy, kartonpapírral a kezében a tömegben, ki ne verjen valaki, te nagy lófasz!

Sportdiplomata, diplomata, közgazdász, politikus. A diákrádiós állást sem tudtad megszerezni soha. Lófasz vagy, kartonpapírral a kezében a tömegben, ki ne verjen valaki, te nagy lófasz!

1983 és 1989 között a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára, 1989-től 2010-ig elnöke. Szerinted ezt a pozíciót, azért kapta meg mert hasonló lófasz mint te? Nem, ezt azért kapta meg, mert ő nem lófasz, és nem is volt! Tovább megyek, ha mostantól alkoholista lenne te meg elkezdenél sportolni, akkor sem érnéd utol. Hogy miért? Mert Lófasz vagy, kartonpapírral a kezében a tömegben, ki ne verjen valaki, te nagy lófasz!

1983-tól a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja, 1995 és 1999 között alelnöke.Na bazd meg, ez sem te vagy, ez is Ő! Tudod miért, mert Lófasz vagy, kartonpapírral a kezében a tömegben, ki ne verjen valaki, te nagy lófasz!

1993–1997-ben madridi, 1998 és 2002 között berni nagykövet. Itt sem a te neved látom. pontosan, azért igen, jól tudod, mert te egy, Lófasz vagy, kartonpapírral a kezében a tömegben, ki ne verjen valaki, te nagy lófasz!

2003 és 2007 között a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség egyik alelnöke. Te egy elemi 8 osztályos iskolai szmk. (szülői munkaközösség) tagja sem voltál, és nem is leszel. A miértje itt van: Lófasz vagy, kartonpapírral a kezében a tömegben, ki ne verjen valaki, te nagy lófasz!

2004 és 2010 között az Európai Parlament tagja, 2009–2010-ben egyik alelnöke. Osztályelső vagy a doktorira hajtók közt? Nem vagy az sem? Akkor mi vagy? Lófasz vagy, kartonpapírral a kezében a tömegben, ki ne verjen valaki, te nagy lófasz!

2010. május 14-től augusztus 5-ig az Országgyűlés elnöke, a Magyar Olimpiai Bizottság örökös tiszteletbeli elnöke. Szégyelljétek el magatokat, lófaszok. Ott álltok és tüntettek, de annyi eszetek nincs hogy ezzel nem a személynek ártotok, hanem a hazátoknak akinek ti is a tagjai vagytok, igaz csak lófaszok vagytok, de amikor majd kell a kiscsikó rátok is szükség lesz. Doktor vagy már, nem! Még csak jogalapod sincs beszólni, de ha dr. vagy akkor megkérdezem, olimpikon is vagy? Voltál? Várható hogy leszel? A tanulmányaid alig bírod, panaszkodtok, hogy drága, hogy éjjel is tanultok, Schmitt Pál ez mellett még hetente kb. 9 2-2,5 órás edzést megcsinált, edzőtáborba járt versenyekre járt, és meg is nyerte és 10milliárd ember (el sem tudsz eddig számolni lófasz) közül első lett kétszer! Mind ezt szorgalmiból, hogy te is értsd, mert ugye a sport nem kötelező. Ő miatta is ismerik a te hazád, akkor bezzeg Magyar voltál, azt az érdemet nem vitattad?! Most meg ott állsz és csöpögsz a sok haveroddal te lófasz. Mert mi is vagy te meg a haverjaid ott együtt? Lófaszok vagytok, kartonpapírral a kezetekben, a tömegben, ki ne verjen valaki, benneteket ti nagy lófaszok! Ezt írd a papira et skandáld “lófasz vagyok, nem doktor, lófasz vagyok nem sportoló, lófaszok vagyunk, semmi jogalapunk” Ez így helyes!

Kiben is tett kárt? Kinek is ártott? Befolyásolta ez a munkáját? Ebből a dr. rangból élt? Érdekes, mikor a MOB elnöke lett az érdemei miatt, akkor is ott álltál mellette és szimpatizáns ként tüntettél mellette? Te szánalmas magatehetetlen, torzszülött hülye egyetemista lófasz! Teee, anyád büszke lenne rád (tudod aki eltart) ha meg merné mondani, hogy az ő alomjába jöttél világra. Ti vagytok a Magyarok szégyenei, ki kéne mellette állni nem ellene fordulni, mikor a romák lázadtak a Magyarok ellen, akkor ott voltál? Neeeeem? Fostál mi? A saját nemzeted ellen tudsz fordulni országon belül, de hazafinak lenni, pont úgy nem megy mint olimpikonnak! Tudod mit, te se legyél doktor itt a hazámban. Mondom én hogy Lófasz vagy, kartonpapírral a kezében a tömegben, ki ne verjen valaki, te nagy lófasz! Ez legyél, ez már vagy is, ennek jó is vagy!

Az alábbi kitüntetésekben részesült:

A japán Szent Kincs rend arany-ezüst csillaga, 1998
Spanyol Katolikus Izabella Nagykereszt, 1997
A Magyar Köztársasági Érdemrend középkeresztje, 1992

Te mit kaptál eddig lófasz? Lehet, hogy még jelest sem soha!

A KEH adatlapja szerint angol, német, francia, spanyol és orosz nyelven beszél.

Te még káromkodni sem tudsz rendesen az anyanyelveden sem! Miért is? Tudod te, mert egy nagy Ló………

This entry was posted in Egyéb. Bookmark the permalink.