Új őrület söpör végig a tesz-vesz és vaterázókon

Mint kedves és jól nevelt Magyar állampolgár, ki szeretne minden törvénybeütközőt elkerülni, mit sem sejtve akartam eladni a teszveszen és így egyben a Vaterán is egy saját tulajdonomba, még dobozban lévő unisex fekete műanyag korcsolyát, hobbi célra potom 6ezer Ft.-ért, jóval ára alatt. Ez eddig nem szörnyű, DE ez nem egyszerű, mert vannak, akik pld bius99 felhasználó egyszerűen a világban 10milliárd embernek megfelelő normák alól úgy vonja ki magát, hogy voltak levelezéseinkben pillanatok, mikor valóban azt hittem én vagyok a hülye. Magamra találni pedig e bonyolult ügyben úgy sikerült csak, hogy bius99 értékeléseit megnéztem és láttam, hogy nem egy embernek volt vele gondja, tehát itt már sejtettem, hogy valami berágta magát abba az egy szárazon forgó fogaskerékbe a fejébe. A következő történt ugyanis kedves velem együtt elmaradt honfitársaim.

A fent említett kori meg lett hirdetve, mire érdeklődőnk így januárban észbe kapott, hogy korcsolya kell neki. Bár ne tette volna, de akkor ezzel a sztorival is kevesebbek lennénk ma.

A következőt írja nekem bius99: …. kérlek írd meg hogy hány cm a betét belsejében a talphossza a betétnek……

Leírtam neki, hogy ez értelmetlen kérdés mert ez egy 39-es méretű korcsolya, így vettem, így lehet venni ma is és így szeretném eladni is. Erre ő a következőt válaszolta:…. nem válaszoltál arra, hogy hány cm a betét belsejének a talphossza….

Jeleztem neki, hogy de igen választoltam, olvassa vissza, de megismétlem, ez egy 39-es korcsolya európai számozással és a válaszom az hogy a talphosszmérés értelmetlen és pontatlan értéket ad. Ecseteltem neki, hogy a boltban sem talphosszat adnak meg és egy hosszúszárú csizma belső talphosszát lehetetlen is megmérni ez is azt támasztja alá hogy ez nem egy kiinduló méret. Valamint hogy gyerekkorában szülei neki is így vettek cipőt ahogy én a számozásban azt meghirdettem és ha nem megy neki ez, ami több generációnak igen, akkor kérdezze meg a szüleit hogy is van ez. Ezen felül a boltokban is a cipők méret szerint vannak kirakva és a dobozán is ez van valamint max az UK méret.

Ezt bius99 nehezen viselte és azt a nagy traumát okozó mondatot tudta leírni nekem hogy….így már ingyen sem kéne….

Gondoltam nem hagyom ezt a véres leszámolós levelet szó nélkül és válasz ként ezt tudtam megfaragni neki….micsoda picsa vagy kedves, és most hogy ilyen nagyon kibasztál velem egész télen és jövő szezonba is etethetem a korit, mert ugye mint tudjuk a korcsolya enni kér mindig ha teheti…. egyszóval éreztettem vele hogy velem most, hogy kibabrált ezzel, hogy így leszámolt velem egy mondatban.

természetesen erre a hozzá méltó válasz érkezett, imígyen…veled fejben nagyon nagy a gáz, és nem véletlenül írtam, hogy a taphossz kell, mert van, aki 24 cm-t vagy aki 26 cm.-t ir rá.

És itt éreztem, hogy végre a barom öngólt rúgott és ha a saját szavaimra nem hallgat akkor a sajátját majd csak megérti, és ezt osztottam meg vele utoljára még….na látod ha nem tudták lemérni egységesen, akkor csak igazam lehet hogy pontatlan eredményt ad a talphosszmérés, és én nem adok pontatlant, ez a kori 39-es és az lesz akkor is ha még 30 embert megkérdezel. Mivel a talpméret a talpkerülettel van összefüggésbe, ezért annyi a  titok, hogy ha nincs elefánt talpad, ami kerek hozzávetőlegesen, mint tudjuk és nincs sas mancsod-karmod, ami meg keskeny és hosszú, akkor neked jó a 39-es európai méretű cipő, amennyiben egy cipőd előveszed, ami kényelmes és megnézed, mi van ráírva. Megoldás lehet az is kedves bius99  ha megnézed egy cipőd, ami 39-es és megmondod, mi van ráírva az aljára mint talphosszméret. Ám hogy ne legyek kegyetlen és elutasító a taphosszméret nálam 25cm. Ezt zabáld meg gyökér ribanc, most döntsd el bazd meg melyik a  jó méret, és hányas a lábad te tevetalpú idióta sánta rozsomák. Ha sikerül megállapítani, akkor már csak azt kell megnézni a rüszt magasság mekkora a cipőben, mert az még zavar lehet. Ekkora majmot bazd meg és színes ceruzát meg használt hajráfot árul bazd meg és abból is tud összeszedni több negatív értékelést a lamantintalpú kormorán bius99.Gratulálok neki és kívánom, hogy járjon egy fél dióhéjban, ami a talphossza alapján jó a lábára, felül a rüsztjén átgumizva el ne hagyja és ha járkál kopogjon a dióhéj, hogy halljuk merre jár ez az ökör, és el tudjuk kerülni!

This entry was posted in Egyéb. Bookmark the permalink.